ΚΥΠΡΟΣ –ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 83 θετικά έβγαλαν τα rapid tests- Οκταπλάσιο το ποσοστό θετικότητας στη Λεμεσό συγκριτικά με άλλες επαρχίες

ΚΥΠΡΟΣ –ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 83 θετικά έβγαλαν τα rapid tests- Οκταπλάσιο το ποσοστό θετικότητας στη Λεμεσό συγκριτικά με άλλες επαρχίες

Συνολικά 176 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19  (ποσοστό θετικότητας 0,63%) εντοπίστηκαν την Τρίτη από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 33.567. Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 230.

Από τα 176 νέα περιστατικά, τα 83 εντοπίστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας, με πολύ χαμηλά ποσοστά θετικότητας σε όλες τις πόλεις, πλην της Λεμεσού, με το ποσοστό να είναι μεν χαμηλό (κάτω από το 1%) αλλά οκταπλάσιο σε σύγκριση με τις υπόλοιπες επαρχίες.

Για 2η συνεχόμενη μέρα χωρίς κρούσμα (πάντα από τα rapid) η Αμμόχωστος, ενώ μόλις ένα καταγράφηκε στην Πάφο.

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

9,973

13

0,13%

Λεμεσός

6,768

65

0,96%

Λάρνακα

3,253

4

0,12%

Πάφος

1,903

1

0,05%

Αμμόχωστος

980

0

--

Οίκοι Ευγηρίας

Λευκωσία

390

0

 

Λάρνακα

144

0

 

Πάφος

65

0

 

Αμμόχωστος

127

0

 

Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς

350

0

 

Βιομηχανική Περιοχή Εργατών

489

0

 

Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου

161

0

 

Εθνική Φρουρά

384

0

 

(ΜΚΥ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE