ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νικόλας Γεωργίου κάνει τη σύγκριση με… Λέζιακς: Γιατί ξεχωρίζει και ποιο ήταν το δικό του δυνατό σημείο!

Ο Νικόλας Γεωργίου κάνει τη σύγκριση με… Λέζιακς: Γιατί ξεχωρίζει και ποιο ήταν το δικό του δυνατό σημείο!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου, μιλώντας στο Podcast Talks, με τους Βάσο Ηλιάδη και Μάριο Νεοφύτου, αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα και στον Γιαν Λέζιακς.

Μάλιστα, σύγκρινε τον εαυτό του με τον Τσέχο αμυντικό, τονίζοντας πως είναι καλύτερος του, ενώ το δυνατό στοιχείο του Κύπριο πρώην πλέον παίκτη, ήταν το τάιμινγκ του, πως να φεύγει πίσω από την άμυνα.

Τι είπε:

«Ο Λέζιακς αυτό που μου αρέσει είναι ότι ποιοτικά σίγουρα είναι καλύτερος από εμένα. Θυμούμαι ότι τα κατεβάσματα του που κάνει χωρίς μπάλα είναι κίνδυνος θάνατος για την άμυνα. Εγώ τεχνικά δεν μπορούσα να κουβαλήσω την μπάλα, άρα πρέπει να περνάς στον χώρο. Αυτό το κάνει πάρα πολύ καλά ο Λέζιακς και πατά περιοχή που άλλοι παίκτες που δεν έχουν αυτό το κατέβασμα στον κενό χώρο. Άλλοι παίκτες απλά γυρίζουν και κάνουν μια σέντρα. Τον παίκτη που κατεβαίνει και πατά περιοχή είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις και για αυτό αρκετές ασίστ που έβγαλε είναι μέσα από την καρδιά της επανορθωτικής. Συν ότι η Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλά δουλεμένη και δίνει την ευκαιρία στο Λέζιακς να κατεβεί και να πάει πίσω με την ησυχία του. Φυσικά δεν μπορείς να συγκρίνεις, είναι άλλες εποχές. Όταν έχεις καλούς πασαδόρους όπως η Ομόνοια με Τζιωνή, Τιάγκο, Ζόρντι είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις στο χώρο. Δεν μένει πίσω όπως ένα μπακ φυσιολογικό και είναι κοντά στην επανορθωτική γιατί αν είσαι πολύ πίσω δεν θα πάρεις μπάλα. Εγώ δεν ήμουν τεχνίτης, εμένα το πλεονέκτημα μου, αυτό που έβγαλα εγώ το ψωμί μου, ήταν το τάιμινγκ μου να φεύγω στον κενό χώρο και πίσω από την άμυνα. Με αυτό κερδίζεις χώρο».

Δείτε ζωντανά την εκπομπή: 

The post Ο Νικόλας Γεωργίου κάνει τη σύγκριση με… Λέζιακς: Γιατί ξεχωρίζει και ποιο ήταν το δικό του δυνατό σημείο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top