ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή.

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει:

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Γιάννης Στυλιανίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Νικόλας Θεοδώρου θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Σέργιος Αβραάμ θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Αχυρώνα Λιοπετρίου Γιώργος Μαρτής και Ανδρέας Ηλία θα εκτίσουν την ποινή τους στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Κωνσταντίνος Σαμάρας θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Αλέξανδρος Μπρατζιάνη θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας Francis William Avoce θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

The post Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top