ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ για… Πετράκη

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ για… Πετράκη

Ηρέμησαν λίγο τα… πνεύματα στον Απόλλωνα. Από τη στιγμή που η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Γιάννη Πετράκη, εκείνοι που θέλουν πραγματικά το καλό της ομάδας, θα πρέπει να σεβαστούν τη συγκεκριμένη απόφαση.  

Ο Κρητικός τεχνικός θα έχει περισσότερες επιλογές παιχτών, σε σχέση με το παιχνίδι με την ΕΝΠ, στο ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφφ με την Ανόρθωση.

Δηλώθηκε να μην παίξει με την Κυρία ο Σακέτι, το ίδιο και ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος με τους βυσσινί Τσιάρλι Μπένσοπ.

Επανέρχονται οι Ντιγκινί, Γιούστε και Κατελάρης που ήταν τιμωρημένος, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας μετά από ένα και πλέον μήνα θα είναι κι ο Φάνος Κατελάρης. Ετοιμοπόλεμος θα είναι επίσης ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος είχε νιώσει μια ενόχληση στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής.  

Τον Γιούστε θα τον επαναφέρει σίγουρα στο κέντρο της άμυνας, δίπλα από τον Ρομπέρζ. Ο Χάμπος Κυριάκου που αντικατέστησε τον Ισπανό, ίσως μετατοπιστεί λίγο πιο ψηλά στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Να παίξει ως ανασταλτικός χαφ, στη θέση του Σακέτι.

Αριστερός μπακ λογικά θα ξεκινήσει ο Γκεριέ, που μπήκε ζεστός με την ΕΝΠ, ανοίγοντας το σκορ δυο λεπτά μετά την είσοδο του ως αλλαγή.

Υποψήφιος για επιστροφή στο αρχικό πλάνο είναι ο Ντιγκινί, εκτός κι αν αποφασίσει ο Πετράκης, να διατηρήσει ως φουνταριστό τον Νταμπό. Υπάρχουν βεβαίως άλλες 4 μέρες προετοιμασίας, θα διαφανούν οι προθέσεις του Πετράκη στις επόμενες προπονήσεις. 

Όπως λέγαμε και γράφαμε παλαιότερα, η… υπόθεση επιλογής της ενδεκάδας από τον προπονητή των κυανολεύκων, μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

The post ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ για… Πετράκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top