ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′

ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′

Παράπονα για το VAR εξέφρασε ο εκ. τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μετά το τέλος του ντέρμπι στο κύπελλο με την Ομόνοια.

Πιο συγκεκριμένα ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε σε δύο συγκεκριμένες φάσεις. Για ένα πέναλτι που ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ στο 76′ με Γκάρνερ αλλά και για τη φάση στο 89′ όπου ο ρεφ έδωσε επιθετικό φάουλ υπέρ του Λούφτνερ σε διεκδίκηση με τον Μπεν Σαχάρ.

Δείτε επίσης:
Πετεβίνος: «Θα αναφερθώ σε εξωγενείς παράγοντες – Νομίζω κάπου το έχουμε χάσει με το VAR»
Δημητρίου: «Έχει παράπονα ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία; Με ξάφνιασε…»

Ουσιαστικά οι γαλαζοκίτρινοι ζήτησαν πέναλτι στο 76′ ενώ στο 89′ ζήτησαν να άφηνε τη φάση ο ρεφ να εξελιχθεί (ο Μπεν Σαχάρ έφυγε μόνος από πλάγια αριστερά) και εάν έμπαινε γκολ να την έλεγχε μετά.

Δείτε τις δύο φάσεις:

Η φάση στο 89′ με Μπεν Σαχάρ:

Η φάση στο 76′ με Γκάρνερ:

The post ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις με Γκάρνερ και Μπεν Σαχάρ που φωνάζει ο ΑΠΟΕΛ με Ομόνοια – Τι έγινε στο 76′ και στο 89′ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE