Επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από τρεις σερί ήττες η Γκενκ

Επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από τρεις σερί ήττες η Γκενκ

Στα «τρίποντα» ύστερα από τρεις σερί ήττες επέστρεψε η Γκενκ, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Σαρλερουά του Όγκνιεν Βράνιες.

«Στοπ» στο σερί τριών χαμένων παιχνιδιών έβαλε την Παρασκευή (26/2) η Γκενκ, η οποία αποχώρησε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Σαρλερουά στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου.

Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι δεν απέφυγαν να εμφανίσουν τις αμυντικές παθογένειες τους.

Ωστόσο, χάρη στο «χρυσό» τέρμα του Κρίστιαν Τόρστβεντ στο 83′ κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ανέβουν στους 46 όντας μόνοι 3οι, στο -2 από την Αντβέρπ και στο… -17 από την Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει και δύο ματς λιγότερα.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του πρώην κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ήταν κατά βάση καλύτερη, ανοίγοντας το σκορ με το πέναλτι του Ονουάτσου στο 17′.

Ωστόσο, είδε τους γηπεδούχους (11οι με 39β.) να ανεβάζουν ρυθμούς και να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Γκολιζαντέχ στο 52′.

Εν συνεχεία, αμφότερα τα κλαμπ παρήγαγαν φάσεις. Με την Γκενκ, όμως, να είναι εκείνη που τις μετουσίωσε και σε δεύτερο γκολ, αποχωρώντας επιτέλους -για τους εξαγριωμένους οπαδούς της (κάτι που ισχύει και για τη Σαρλερουά)- από μία αναμέτρηση με χαμόγελα.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Επέστρεψε στα «τρίποντα» μετά από τρεις σερί ήττες η Γκενκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE