Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 19χρονος ντελιβεράς σε τροχαίο

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός 19χρονος ντελιβεράς σε τροχαίο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ραφήνα από τον χαμό του 19χρονου σε τροχαίο, το Σάββατο το βράδυ.

Το τροχαίο έγινε το Σάββατο και σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον 19χρονο χτύπησε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 29χρονος και που κατευθυνόταν επί της οδού Αθηνών προς την Εθνικής Αντιστάσεως. Αμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο σημείο μετά από 20 λεπτά, ωστόσο ο 19χρονος δεν τα κατάφερε.

Από την Αστυνομία, διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο.

Όπως αναφέρει το irafina.gr, ο νεαρός δούλευε ως ντελιβεράς σε μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή. Σήμερα το πρωί, φίλοι του 19χρονου βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος και άφησαν ένα λουλούδι μη μπορώντας και εκείνοι να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ψάχνουν μαρτυρίες για το σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό - Εκτινάχθηκε στο πεζοδρόμιο ο 17χρονος

Δε χορταίνουν τα ταξίδια: Υπερδιπλασιάστηκαν οι επιβάτες στην ΕΕ το 2022 - Το top5 των αεροδρομίων

Θα φάμε αρνί φέτος; Οι σοβαρές ελλείψεις, οι τιμές στα «ύψη» και η «στροφή» σε άλλο κρέας - «Θα έχουμε πρόβλημα τα Χριστούγεννα»

Μοσάντ: Ανακοίνωσε ότι απέτρεψε επίθεση που σχεδίαζε το Ιράν κατά Ισραηλινών στην Κύπρο

Έταζε αμάξια σε πολίτες και δεν τους τα έφερνε ποτέ - Συνελήφθη 29χρονος που «έφαγε» χιλιάδες ευρώ

Πανέτοιμη η ΕΔΕΚ: Ξεκίνησε πρώτη ανακοινώσεις ψηφοδελτίων από την Επαρχία Πάφου - Ακολουθούν ανακοινώσεις και για τις άλλες Επαρχίες



Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Αννίτα - Το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ και οι κρίσιμες αποφάσεις για τις τοπικές εκλογές

Ασφυκτικό πρέσινγκ στην Αννίτα - Το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ και οι κρίσιμες αποφάσεις για τις τοπικές εκλογές

Δύσκολη προμηνύεται η ερχόμενη εβδομάδα κυρίως για τον ΔΗΣΥ σε σχέση με τις αποφάσεις που θα πρέπει να λάβει για τις τοπικές εκλογές. Τη Δευτέρα 11/12 συνεδριάζει αρχικά το εκτελεστικό γραφείο και ακολούθως το πολιτικό γραφείο του κόμματος για την επικύρωση των ονομάτων που θα στηρίξει για τις θέσεις Δημάρχων, Αντιδημάρχων και Περιφερειαρχών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top