Ούτε Λίβερπουλ, ούτε Μπαρτσελόνα: «Μπαμ» της Ίντερ με Βαϊνάλντουμ!

Ούτε Λίβερπουλ, ούτε Μπαρτσελόνα: «Μπαμ» της Ίντερ με Βαϊνάλντουμ!

 

Η ομάδα του Μιλάνου θέλει τον 29χρονο διεθνή Ολλανδόμέσο για να πάρει τη θέση του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος αναμένεται να φύγει από τους «νερατζούρι».

Ο Βαϊνάλντουμ, που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το 2016, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι και αποφάσισε να παραμείνει στο «Άνφιλντ» έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του “Mediaset”, η Ίντερ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον διεθνή άσο, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 25 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sdna.gr

The post Ούτε Λίβερπουλ, ούτε Μπαρτσελόνα: «Μπαμ» της Ίντερ με Βαϊνάλντουμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE