ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανιέρος: «Ομόνοια, Απόλλωνας και Ανόρθωση τα παίρνουν χοντρά, το πρόβλημα τους ποιο είναι;»

Φανιέρος: «Ομόνοια, Απόλλωνας και Ανόρθωση τα παίρνουν χοντρά, το πρόβλημα τους ποιο είναι;»

O πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε στον Super Sport Fm και αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη των μικρών ομάδων για να παραμείνει το πρωτάθλημα των δεκατεσσάρων ομάδων.

Τόνισε επίσης, πως Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνας που είναι πάντα κατά την αύξηση των ομάδων, «τα παίρνουν χοντρά».

Όλα όσα είπε: 

«Θα ήμαστε 7-8 άτομα στην τηλεδιάσκεψη. Το μόνο μας πρόβλημα είναι οι τρεις μεγάλοι που είναι πάντα εναντίον μας. Διοικούν το πρωτάθλημα, τα τηλεοπτικά, τα λεφτά και γενικά τα πάντα. Εμένα δεν με αφορά αν πέσει κατηγορία ο Ερμής, πρέπει να βλέπουμε το μέλλον. Δεν ζητάω αυτό το πράγμα για την ομάδα μου. Βλέπουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες. Δεν είναι θέμα συμφέρον. Δεν θέλουμε να αλλάξει η απόφαση γιατί κινδυνεύει να πέσει κατηγορία ο Ερμής. Ήρθε μια πανδημία και ακόμη δεν γνωρίζουμε που θα τελειώσει αυτή η κατάσταση. Δεν έχουν έσοδα από φιλάθλους, από τους χορηγούς μας χάσαμε χρήματα και βλέπουμε μια Κυβέρνηση που ψάχνει να βρει λύσεις για το καλό της κατάστασης. Εργάζονται 70 παίκτες Κύπριοι στις τέσσερις ομάδες που βρίσκονται πάνω, αλλά στο μέλλον αυτά τα συμβόλαια θα χαθούν. Αν εξαιρέσουμε 4-5 Κύπριοι, οι άλλοι θα χαθούν. Που θα πάνε μετά; Θέλουμε να προωθήσουμε αυτούς τους Κύπριους εμείς. Από εμάς ξεκινάνε αυτοί οι παίκτες και πάνε στις πιο μεγάλες ομάδες. Το πρόβλημα της Ομόνοιας, του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης που τα παίρνουνε χοντρά και μπράβο τους, ποιο είναι; Οι πέντε ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά θα πρωταγωνιστούν πάντα και μπράβο τους που θα βγαίνουν στην Ευρώπη. Τι τους απασχολεί το κάτω γκρουπ; Ποιο είναι το μαράζι τους.  Πρέπει να μπουν και κίνητρα στις μικρές ομάδες. Παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες για να γίνει η δουλειά τους και στο τέλος να πάμε διαβάθμιση. Και κάθε 15 χρόνια να βλέπουμε μια έκπληξη με μικρή ομάδα να βγαίνει Ευρώπη».

«Ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τι δική ομάδα, αν θα παραμείνει ή όχι, εγώ θέλω να βγουν τέσσερις ομάδες στη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία. Είμαι ο πρώτος που είχα πει στο ραδιόφωνό σας πριν 7 χρόνια ότι θέλω η ομάδα μου να βγει από το στοίχημα, όμως δεν γίνεται γιατί υπάρχουν συμβόλαια. Μια συγκεκριμένη στοιχηματική εταιρεία πληρώνει 20-25% φόρο και οι άλλες που έρχονται από έξω πληρώνει 12%. Εμείς θέλουμε ένα ποσό από το στοίχημα να μπαίνει και στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας».

The post Φανιέρος: «Ομόνοια, Απόλλωνας και Ανόρθωση τα παίρνουν χοντρά, το πρόβλημα τους ποιο είναι;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top