Η ΜΠΗΧΤΗ Καραβίδα για μεγάλους και… Κούμα!

Η ΜΠΗΧΤΗ Καραβίδα για μεγάλους και… Κούμα!

O Kώστας Χριστοδούλου, Καραβίδας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, στάθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον Γιώργο Κούμα αλλά και τις μεγάλες ομάδες ρίχνοντας την «μπηχτή» του.

Ο πρόεδρος της Δόξας, είπε για τις μεγάλες ομάδες πως σκέφτονται την πούγκα τους, ενώ για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, είπε πως έχει «εγκλωβιστεί» από το Big-6.

Tι είπε:

Αν έχει γνώσει ο πρόεδρος της ΚΟΠ για το θέμα: «Ο κος Κούμας ξέρει πολύ καλά τι θέλουμε. Αν έχει εγκλωβιστεί από κάποιους μεγάλους και δεν θέλει να δει το πρόβλημα, τότε πρόβλημά του. Εμείς θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τον ρόλο των μεγάλων ομάδων: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν άλλη άποψη γιατί σκέφτονται μόνο την πούγκα τους. Το χειρότερο είναι πως δεν κάνουμε κουμάντο εμείς, αλλά η μειοψηφία. Οι αποφάσεις παίρνονται για να αλλάζουν και να σπάζουν. Στο γκρουπ των ομάδων που θέλουν 14 ομάδες, υπάρχουν και μεγάλες ομάδες».

The post Η ΜΠΗΧΤΗ Καραβίδα για μεγάλους και… Κούμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE