Η ΜΠΗΧΤΗ Καραβίδα για μεγάλους και… Κούμα!

Η ΜΠΗΧΤΗ Καραβίδα για μεγάλους και… Κούμα!

O Kώστας Χριστοδούλου, Καραβίδας, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, στάθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον Γιώργο Κούμα αλλά και τις μεγάλες ομάδες ρίχνοντας την «μπηχτή» του.

Ο πρόεδρος της Δόξας, είπε για τις μεγάλες ομάδες πως σκέφτονται την πούγκα τους, ενώ για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, είπε πως έχει «εγκλωβιστεί» από το Big-6.

Tι είπε:

Αν έχει γνώσει ο πρόεδρος της ΚΟΠ για το θέμα: «Ο κος Κούμας ξέρει πολύ καλά τι θέλουμε. Αν έχει εγκλωβιστεί από κάποιους μεγάλους και δεν θέλει να δει το πρόβλημα, τότε πρόβλημά του. Εμείς θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου».

Για τον ρόλο των μεγάλων ομάδων: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν άλλη άποψη γιατί σκέφτονται μόνο την πούγκα τους. Το χειρότερο είναι πως δεν κάνουμε κουμάντο εμείς, αλλά η μειοψηφία. Οι αποφάσεις παίρνονται για να αλλάζουν και να σπάζουν. Στο γκρουπ των ομάδων που θέλουν 14 ομάδες, υπάρχουν και μεγάλες ομάδες».

The post Η ΜΠΗΧΤΗ Καραβίδα για μεγάλους και… Κούμα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE