Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επιστολή του κύριου Θεόδωρου Κυριακίδη με την οποία γνωστοποίησε πως θα «κατέβει» για υποψήφιος πρόεδρος στη Γενική Συνέλευση των γαλαζοκιτρίνων."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Αιχμηρή απάντηση σε Θεόδωρο Κυριακίδη από τη διοίκηση Πετρίδη: «Να διευκρινίσει τις κατηγορίες του»

03.03.2021
00:00
Αθλητικά

Ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την επιστολή του κύριου Θεόδωρου Κυριακίδη με την οποία γνωστοποίησε πως θα «κατέβει» για υποψήφιος πρόεδρος στη Γενική Συνέλευση των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά: 

«Ως διοικητικό συμβούλιο χαιρετίζουμε την κάθε εξαγγελία πρόθεσης υποψηφιότητας από οποιονδήποτε μέτοχο.

Όμως οφείλουμε σεβόμενοι πρώτιστα την ιστορία της ομάδας μας αλλά και την υπόσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να ζητήσουμε από τον κ. Κυριακίδη, ο οποίος εξέφρασε τέτοια πρόθεση, να διευκρινίσει τις κατηγορίες του, σε σχέση με «ενέργειες και αποφάσεις υποθήκευσης», τις οποίες μάλιστα αποκαλεί ως «αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ».

Αν πρόθεση του κ. Κυριακίδη είναι όντως η διαφύλαξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του ΑΠΟΕΛ σίγουρα με αυτό τον τρόπο δεν την διαφυλάττει. Γι’ αυτό και οφείλει να ξεκαθαρίσει σε τι αναφέρεται.

Ως διοικητικό συμβούλιο απορρίπτουμε τη συγκεκριμένη αναφορά ειδικά σε μια περίοδο όπου ως Σώμα έχουμε ορίσει ακόμα και ανεξάρτητη επιτροπή να συντρέχει έλεγχο μαζί με τον ετήσιο λογιστικό έλεγχο των οικονομικών της εταιρείας.

Λεπτομέρειες σε σχέση με την έκτακτη Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθούν την ερχόμενη βδομάδα».

The post Αιχμηρή απάντηση σε Θεόδωρο Κυριακίδη από τη διοίκηση Πετρίδη: «Να διευκρινίσει τις κατηγορίες του» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com