ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Θρήνος για τον χαμό της όμορφης Κατερίνας – Αφήνει ορφανά τα δύο της παιδάκια

ΚΥΠΡΟΣ: Θρήνος για τον χαμό της όμορφης Κατερίνας – Αφήνει ορφανά τα δύο της παιδάκια

«Μαύρο Σάββατο» ξημέρωσε για την οικογένεια της 31χρονης Κατερίνας Γιαννακουδάκη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με ανάρτηση της κοινότητας της η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Κυριακή,7/3/2021, και ώρα 11.00πμ στην εκκλησία Αγ.Δημητρίου στον Συνοικισμό Αγ.Γεωργίου Βρυσούλες-Αχερίτου.

Να σημειώσουμε ότι η άτυχη Κατερίνα, μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της το 2019 αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά και χρειάστηκε να φτάσει στη Λευκωσία ειδικό μηχάνημα από το Ισραήλ και στη συνέχεια η 31χρονη να μεταφερθεί στη γειτονική χώρα για νοσηλεία.

Εκεί νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και επέστρεψε στο ΓΝ Λευκωσίας και πάλι σε κρεβάτι Νοσοκομείου ενώ λίγες μέρες μετά το εξιτήριο της η υγείας της παρουσίασε ξανά επιδείνωση με αποτέλεσμα μετά από μεταφορά της σε νοσοκομείο να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η 31χρονη Κατερίνα Γιαννακουδάκη, αφήνει ορφανά τα δύο της παιδιά ηλικίας 6 και 1,5 έτους ενώ σύμφωνα με την ανάρτηση θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια στο «τελευταίο αντίο» την Κυριακή 7/3.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top