ΚΥΠΡΟΣ

Απογοήτευση στην ΑΕΚ για την παρουσία του κόσμου!

Απογοήτευση στην ΑΕΚ για την παρουσία του κόσμου!

Η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση της δηλώνει απογοητευμένη με την προσέλευση του κόσμου στα τελευταία παιχνίδια ενώ παράλληλα ευχαριστεί όσους είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα!

Αναλυτικά:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι βρίσκονται σταθερά στο πλευρό της ομάδας και βοηθούν σημαντικά στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Πέραν τούτου, οφείλουμε ως διοίκηση να εκφράσουμε παράλληλα την απογοήτευση μας για την συμπεριφορά των υπόλοιπων φίλων της ΑΕΚ και της Λάρνακας, που παρόλο που η ομάδα μας βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ταυτόχρονα αποδίδει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, εντούτοις της έχουν γυρίσει την πλάτη.

Είναι καιρός ο κόσμος μας να αφήσει για λίγο την άνεση του καναπέ και της καφετέριας και να έλθει επιτέλους μαζικά στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας. Η εικόνα που παρουσιάζει, είτε η κεντρική εξέδρα του ΓΣΖ, είτε οποιοδήποτε άλλο γήπεδο όπου αγωνιζόμαστε είναι απογοητευτική και σίγουρα δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτική της δυναμικής του κόσμου μας. Δεν μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες για την αποχή από την μεγαλύτερη μάζα του κόσμου καθώς η προσπάθεια όλων (διοίκησης, ποδοσφαιριστών, τεχνικής ηγεσίας) που αποτελούν το οικοδόμημα της ΑΕΚ είναι αξιοθαύμαστη και συνάμα χωρίς καμία υπερβολή αποτελεί πρότυπο για αρκετά Σωματεία στην Κύπρο.

Η φετινή ΑΕΚ γράφει ιστορία και ο κόσμος της ομάδας είναι απών. Έφτασε η ώρα που ο κόσμος της ομάδας πρέπει να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο και να σπρώξει την ομάδα στην προσπάθεια για επίτευξη των μεγάλων της στόχων. Σίγουρα, χωρίς την μαζική παρουσία και στήριξη από τον κόσμο, η προσπάθεια όλων μας θα γίνει δυσκολότερη. Το Σάββατο (09/05) η κεντρική εξέδρα του ΓΣΖ πρέπει και θα είναι κατάμεστη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top