ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό των νοσηλευτών η ΕΔΟΝ - Καταγγέλλουν την προκλητική στάση του Υπουργού Υγείας

Στο πλευρό των νοσηλευτών η ΕΔΟΝ - Καταγγέλλουν την προκλητική στάση του Υπουργού Υγείας

Η ΕΔΟΝ εκφράζει αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση στους εργαζόμενους νοσηλευτές, που με αυταπάρνηση εργάζονται σε πολύ δύσκολες συνθήκες διεκδικώντας τη διασφάλιση των στοιχειωδών δικαιωμάτων τους.

Με τη σημερινή στάση εργασίας τους, στέλλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν επαιτούν, αλλά απαιτούν τα δικαιώματα τους στηρίζοντας τόσο τη δημόσια υγεία, όσο και τους συνανθρώπους τους.

Παρακολουθούμε με μεγάλη ανησυχία και έντονο προβληματισμό τα όσα τεκταίνονται στα ζητήματα υγείας. Οι κυβερνώντες για άλλη μια φορά, με πρωτοστάτη τον Υπουργό Υγείας, λειτουργούν με το διαίρει και βασίλευε με απώτερο στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας υγείας, προωθώντας το πολυασφαλιστικό προς όφελος μιας φούχτας ασφαλιστικών εταιρειών.

Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση του Υπουργού Υγείας που από τη μια επιδιώκει τις αλλεπάλληλες αναβολές και αργοπορία στην υλοποίηση του ΓΕΣΥ όπως έχει συμφωνηθεί από όλους τους φορείς, αλλά και από την άλλη ψάχνει εξιλαστήρια θύματα κατηγορεί τους πάντες, γιατρούς νοσηλευτές, μεταθέτοντας τις δικές του βαρύτατες ευθύνες.

Η στάση του Υπουργού έχει πολιτικές σκοπιμότητες, αφού διακαώς επιδιώκει το ξεπούλημα της δημόσιας υγείας στις ορέξεις των μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών.

Καλούμε έστω και τη δωδεκάτη την Κυβέρνηση, να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες που ακολουθεί και να στηρίξει τόσο τους εργαζόμενους νοσηλευτές, όσο και τη δημόσια υγεία του τόπου εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του λαού και όχι των πολυεθνικών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top