Χαμογελάει γιατί μπορεί να προλάβει!

Χαμογελάει γιατί μπορεί να προλάβει!

Ευνοϊκότερα είναι τα πράγματα για τον Απόλλωνα μετά την μετάθεση του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή αντί το Σάββατο.

Συγκεκριμένα η καθυστέρηση μίας μέρας από τον προγραμματισμένη ημερομηνία του ντέρμπι δημιουργεί ελπίδες όσον αφορά την ετοιμότητα του Γκιέ. 

Ο επιθετικός του Απόλλωνα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να βρεθεί τουλάχιστον στην αποστολή του ματς με το ΑΠΟΕΛ. Να θυμίσουμε ότι με τον Σαγκόι αλλά και τον Τουράμ εκτός ο Τον Κάανεν προορίζει τον Κολοκούδια για την επίθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE