Λεμεσός: Η καλοπέραση ξανά πάνω από τον κορωνοϊό – Ούζο και ψαράκι ανενόχλητοι

Λεμεσός: Η καλοπέραση ξανά πάνω από τον κορωνοϊό – Ούζο και ψαράκι ανενόχλητοι

Σύμφωνα με την Αστυνομία σημειώθηκαν 173 καταγγελίες πολιτών και 5 καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Τα δύο εκ των 5 υποστατικών αφορούν ψαροταβέρνες στη Λεμεσό, στις οποίες οι θαμώνες απολάμβαναν το φαγοπότι τους σε εσωτερικό χώρο με την Αστυνομία να κάνει αναφορά για πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων που ξεπερνά το 40. Εναντίον των ιδιοκτητών έχει ανοίξει φάκελος και αναμένεται να οδηγηθούν στο Δικαστήριο.

Τα άλλα 3 υποστατικά που καταγγέλθηκαν είναι στην Πάφο με ινστιτούτο αισθητικής και περίπτερο να έχουν περισσότερο του επιτρεπόμενου ορίου ατόμων, όπως και εστιατόριο με θαμώνες στο εσωτερικό.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 06:00 την Πέμπτη μέχρι τις 06:00 την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκαν 12.197 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 173 καταγγελίες πολιτών και 5 καταγγελίες υποστατικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα υποστατικά που καταγγέλθηκαν αφορούν δυο ψαροταβέρνες στη Λεμεσό, στις οποίες εντοπίστηκαν πελάτες στο εσωτερικό του υποστατικού. Στην Επαρχία Πάφου καταγγέλθηκαν ιδιοκτήτες ινστιτούτου αισθητικής, περιπτέρου και εστιατορίου.  

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 3.191 έλεγχοι και προέκυψαν 15 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.318 έλεγχοι με 91 καταγγελίες πολιτών και 2 σε υποστατικά.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.487 έλεγχοι με 27 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.552 έλεγχοι με 21 καταγγελίες πολιτών και 3 καταγγελίες σε υποστατικά, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.299 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών  και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 1.355 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 886 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών, ενώ η ΜΜΑΔ διενέργησε 5 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Σε λιμάνια η Αστυνομία διενέργησε 104 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE