LIFESTYLE

Ο κύβος ερρίφθη! Επιστρέφει η ξανθιά παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1!

Ο κύβος ερρίφθη! Επιστρέφει η ξανθιά παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1!

Ανατροπές και δυναμικά comeback περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την ερχόμενη σεζόν... με πολλούς παρουσιαστές και ηθοποιούς να παίρνουν το ok και άλλους να εισπράττουν ένα ηχηρό όχι...

Καταρχάς θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει ένα δυναμικο και καθόλου ευκαταφρόνητο comeback. Tο πρωινό με Λιάγκα – Σκορδά συνεχίζει, και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ατζέντας του καναλιού.

Τάδε έφη Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εκπομπής "Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ" με την Μαρία Μπεκατώρου προέβη στις παρακάτω αποκαλύψεις.

 

«Όταν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν, στο πρόγραμμά μας είναι το "Your Face Sounds Familiar" με την Μαρία Μπεκατώρου. Υπολογίζουμε πάρα πολύ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη βραδινή ζώνη. Θα μπορούσαν και άλλοι άνθρωποι να κάνουν late night zone στον σταθμό, αλλά αυτή τη στιγμή συζητάμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 
Πιστεύω ότι το "Όλα" θα συνεχίσει με μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι συζητάμε για την επόμενη χρονιά. Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουμε μόνιμη συνεργασία. 
Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της Ζέτας Μακρυπούλια και σαν ηθοποιού και σαν παρουσιάστριας. Έχουμε σχέδια. Πιστεύω είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος της τηλεόρασης και θα επιθυμούσα να βρούμε μια καινούρια συνεργασία στον ΑΝΤ1.».

Όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει το "Πρωινό", το "Μπρούσκο", το "Ταμάμ", το "Ράδιο Αρβύλα", το "Όλα Μπιπ", τα "Καρντάσιανς" και το 'Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ"...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top