Μία Κουρσουμπά που σας χρειάζεται: Γονείς έδωσαν κοκαΐνη στα παιδιά για να κάνουν τις δουλειές στο σπίτι τους στις ΗΠΑ

Μία Κουρσουμπά που σας χρειάζεται: Γονείς έδωσαν κοκαΐνη στα παιδιά για να κάνουν τις δουλειές στο σπίτι τους στις ΗΠΑ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα ζευγάρι κατηγορείται ότι δωροδόκησε τα παιδιά του, δίνοντάς τους κάνναβη και κοκαΐνη για να κάνουν δουλειές στο σπίτι.

Οι Joey και Chad Mudd από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, είχαν αυτήν την αντιπαιδαγωγική ιδέα ώστε να πείσουν τις κόρες τους 13 και 14 ετών να στρωθούν στις οικιακές δουλειές αλλά και να διαπρέψουν στο σχολείο.

Μάλιστα η Joey παραδέχθηκε ότι έχει καπνίσει κάνναβη μαζί με τις κόρες της πέντε φορές ενώ ο πατέρας κατηγορείται ότι έχει πάρει κοκαΐνη μαζί με τα παιδιά της στο φορτηγό του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE