«Ο τελικός πρέπει να γίνει με Κύπριους διαιτητές»

«Ο τελικός πρέπει να γίνει με Κύπριους διαιτητές»

Αυτή είναι η θέση του Γραμματέα του Συνδέσμου Διαιτητών, Χαράλαμπου Σκαπούλλη.

Μιλώντας στο ράδιο ΑΣΤΡΑ ανέφερε πως όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου, πρέπει να αρχίζουν και να τελειώνουν με Κύπριους διαιτητές. «Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η ξενομανία στην Κύπρο που μας διακατέχει διαχρονικά», σχολίασε ο κύριος Σκαπούλλης, για να προσθέσει:

«Αυτό το φρούτο με τους ξένους το έχω ζήσει από πρώτο χέρι. Πρέπει όλοι οι διαιτητές να ανεβάσουν στροφές. Υπάρχουν ντέρμπι που δέχονται συγχαρητήρια, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν γίνει λάθη. Πρέπει να υπάρξει ηρεμία και από τους διαιτητές. Ας ελπίσουμε να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση και να μην δώσουμε αφορμή για σχόλια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE