ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγέλθηκε για δεύτερη φορά ιδιοκτήτης που δεν είχε rapid τεστ – Πληροφορίες για όλα τα υποστατικά που πήραν «κορωνοεξώδικα»

Καταγγέλθηκε για δεύτερη φορά ιδιοκτήτης που δεν είχε rapid τεστ – Πληροφορίες για όλα τα υποστατικά που πήραν «κορωνοεξώδικα»

Πέντε υποστατικά και 151 πολίτες σε όλη την Κύπρο καταγγέλθηκαν χθες Τρίτη (30/03), για την παραβίαση των μέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, οι Αρχές έδωσαν εξώδικα σε δυο υποστατικά στην Λευκωσία, καθώς εξυπηρετούσαν πελάτες σε εξωτερικό (κλειστό) χώρο με τους ιδιοκτήτες να πρέπει να καταβάλουν ποσά 500 και 750 ευρώ.

Την ίδια μέρα, πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, βγήκε σε υποστατικό, το οποίο δεν είχε τις απαραίτητες σημάνσεις για τήρηση των μέτρων.

Στην Λάρνακα καταγγέλθηκε για δεύτερη φορά ιδιοκτήτης υποστατικού, ο οποίος δεν είχε rapid τεστ, και τώρα καλείται να πληρώσει 1.000 ευρώ. Άλλος ιδιοκτήτης υποστατικού στην Λάρνακα, πληρώνει 1.000 ευρώ, καθώς εξυπηρετούσε πελάτες χωρίς μάσκα.

Σε ό,τι αφορά τους πολίτες, 51 άτομα καταγγέλθηκαν γιατί δεν φορούσαν μάσκα σε οχήματα, 46 γιατί κυκλοφορούσαν πεζοί χωρίς SMS και άλλοι 44 σε οχήματα. Τέλος καταγγέλθηκαν 3 άτομα που κυκλοφορούσαν μετά τις 23:00 το βράδυ χωρίς δικαιολογητικό.

Όπως προαναφέραμε στη Λευκωσία οι έλεγχοι ήταν  2,129 και καταγγέλθηκαν 40 πολίτες και 2 υποστατικά, στη Λεμεσό έγιναν 3,242 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 61 πολίτες και 1 υποστατικό και στη Λάρνακα σε σύνολο 1,372 ελέγχων,  15 πολίτες και 2 υποστατικά καταγγέλθηκαν. Στην Πάφο οι έλεγχοι ήταν 1,079 και  17 πολίτες καταγγέλθηκαν και στην Αμμόχωστο σε σύνολο 1,893 ελέγχων καταγγέλθηκαν 17 πολίτες. Στη Μόρφου έγιναν 858 έλεγχοι και δεν προέκυψε καταγγελία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσεΥπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκε η επέκταση των μέτρων στήριξης για το ρεύμα - Τι αποφασίστηκε

Υπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκε η επέκταση των μέτρων στήριξης για το ρεύμα - Τι αποφασίστηκε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top