ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Ασθενής με κορωνοϊό έπεσε από τον 7ο όροφο νοσοκομείου, αφού ευχαρίστησε τους νοσηλευτές

ΕΛΛΑΔΑ: Ασθενής με κορωνοϊό έπεσε από τον 7ο όροφο νοσοκομείου, αφού ευχαρίστησε τους νοσηλευτές

Συγκλονίζουν οι τελευταίες στιγμές του 62χρονου ασθενή που έβαλε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 7ο όροφο του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου στο Βόλο. Ο 62χρονος αυτόχειρας, ο οποίος νοσηλευόταν για, θα έπαιρνε, σύντομα, εξιτήριο!

Ωστόσο, οι κινήσεις του 62χρονου νοσηλευόμενου πριν το «σάλτο μορτάλε» σοκάρουν και αυτές. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, ο άνδρας ευχαρίστησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (04.04.2021) το προσωπικό για τη φροντίδα που του παρείχαν και τους άλλους αρρώστους του θαλάμου του για την παρέα που έκαναν.

Στη συνέχεια, ο 62χρονος πλησίασε το παράθυρο του θαλάμου που βρίσκεται στον 7ο όροφο του νοσοκομείου, και χωρίς φυσικά να το περιμένει κανείς, έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η γενική εικόνα της υγείας του ήταν καλή και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα έπαιρνε εξιτήριο, γεγονός που αφήνει αναπάντητα πολλά ερωτήματα σχετικά με τους λόγους που ώθησαν τον άνδρα στην αυτοκτονία.

Όπως λέει στο Newsit.gr o πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, το σημερινό τραγικό γεγονός θέτει επειγόντως ζήτημα ασφάλειας σε πολλά νοσοκομεία.

«Πώς γίνεται να ανοίγει κάποιος το παράθυρο και να βουτάει στο κενό από τον 7ο όροφο; Που είναι τα μέτρα ασφαλείας;», διερωτάται, υπενθυμίζοντας ότι «στο ίδιο νοσοκομείο είχε αυτοκτονήσει και άλλος άνθρωπος, ένας γιατρός πριν από μερικούς μήνες».

Σημειώνει, τέλος, ότι είναι ανάγκη άνθρωποι που βρίσκονται σε απελπισία, πρέπει οπωσδήποτε να προστατεύονται». Newsit.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top