ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: «Μεταβαίνουμε στη Γενεύη με έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό»

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: «Μεταβαίνουμε στη Γενεύη με έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό»

Για την συμμετοχή της Ε.Ε. στην άτυπη Πενταμερή στη Γενεύη, στις 26-27 Απριλίου, εν όψει της συνάντηση της ηγεσίας της Ε.Ε στην Άγκυρα κάνει λόγο σε ανακοίνωση της το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Χωρίς να κρύβουν την ανησυχία τους για τις εξελίξεις αναφέρουν ότι, «Μεταβαίνουμε στη Γενεύη με έντονη ανησυχία για την επόμενη μέρα στο Κυπριακό. Αναμένουμε κατά τη σημερινή κρίσιμη συνάντηση της ηγεσίας της Ε.Ε στην Άγκυρα, όπως ξεκαθαρίσει το σκηνικό για την παρουσία και συμμετοχή της Ε.Ε. στη Πενταμερή στην Γενεύη».

«Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρέπει να επιμείνει στην εμπλοκή της Ε.Ε στην Πενταμερή για αποτελεσματική και ουσιαστική στήριξη. Η προβολή της απαράδεκτης εισήγησης της Τουρκίας για δύο κράτη δεν πρέπει να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης για αποδοχή της όποιας υποχώρησης. Σωστά ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προειδοποιεί για Βέτο έναντι των απαιτήσεων της Τουρκίας», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top