Πρόβα πλάνου

Πρόβα πλάνου

Σχήμα με Ντούνη και Γροντή βασικούς δοκίμασε ο προπονητής της ΑΕΚ εν όψει Απόλλωνα

Τις σκέψεις του για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα έδειξε στη σημερινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας, φανερώνοντας την πρόθεσή του να προχωρήσει σε αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Με τους Πλατέλλα, Κρισάντους να μένουν εκτός και τους Γροντή, Ντούνη να παίρνουν θέση με την ομάδα των βασικών. 

Στην άμυνα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή με τους Μπακάκη (δεξιός μπακ), Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο (στόπερ), Πεταυράκη (αριστερός μπακ) να διατηρούν τις θέσεις τους, όπως και οι Γιόχανσον, Ανάκογλου στα αμυντικά χαφ. Στο δεξιό άκρο της επίθεσης αγωνίστηκε ο Ντούνης, στο αριστερό ο Μπαρμπόσα, ενώ πίσω από τον Αραβίδη, σε ρόλο επιτελικού, ήταν ο Γροντής.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

25η Μαρτίου: Με δοξολογίες και παρελάσεις τιμά η Κύπρος την εθνική επέτειο - Παρών ο ΠτΔ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

25η Μαρτίου: Με δοξολογίες και παρελάσεις τιμά η Κύπρος την εθνική επέτειο - Παρών ο ΠτΔ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Με επίσημες δοξολογίες και μαθητικές παρελάσεις τιμάται σε όλη την Κύπρο η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821, με επίκεντρο τις εκδηλώσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE