Εμβόλιο AstraZeneca: Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αναστέλλει τις δοκιμές σε παιδιά και εφήβους

Εμβόλιο AstraZeneca: Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αναστέλλει τις δοκιμές σε παιδιά και εφήβους

Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλει τις δοκιμές σε παιδιά και εφήβους του εμβολίου κατά της Covid-19 που ανέπτυξε μαζί με τη βρετανο-σουηδική φαρμακοβιομηχανία AstraZeneca, αναμένοντας τη γνωμοδότηση της αρμόδιας βρετανικής ρυθμιστικής αρχής.

"Παρότι δεν υπάρχει ανησυχία όσον αφορά την ασφάλεια της παιδιατρικής κλινικής δοκιμής", στο πλαίσιο μικρής μελέτης στη Βρετανία, "αναμένουμε συμπληρωματικές πληροφορίες από τη Ρυθμιστική Αρχή Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA), για τα σπάνια κρούσματα θρόμβωσης που αναφέρθηκαν σε ενήλικες, πριν προχωρήσουμε σε νέους εμβολιασμούς στην κλινική δοκιμή", αναφέρει το βρετανικό πανεπιστήμιο σε ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Συγκρούστηκε με λεωφορείο ο άτυχος 29χρονος Δημήτρης

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Δημήτρης Βασιλείου, 29 ετών από τη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE