Μεθυσμένος επιχείρησε να «πετάξει» : Δεν του επετράπη και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Μεθυσμένος επιχείρησε να «πετάξει» : Δεν του επετράπη και επιτέθηκε σε αστυνομικό

Ρώσος 32 ετών που είχε αγοράσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας, έφθασε το πρωί στο αεροδρόμιο μεθυσμένος.

Σε κάποια στιγμή ενώ περνούσε από τα σημεία ελέγχου, λίγο προτού  επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ανακόπηκε από αστυνομικό, ο οποίος του απαγόρευσε να ταξιδέψει αφού ήταν εκτός εαυτού.

Η παρέμβαση του αστυνομικού, δυσαρέστησε και με το παραπάνω τον 32χρονο, ο οποίος επέμεινε να ταξιδέψει. Στην προσπάθεια του να διαφύγει από τον έλεγχο επιτέθηκε στον αστυνομικό.

Την ίδια ώρα συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE