Με AstraZeneca εμβολιάζονται τα μέλη του Υπουργικού - «Μήνυμα εμπιστοσύνης στο εμβόλιο»

 Με AstraZeneca εμβολιάζονται τα μέλη του Υπουργικού -  «Μήνυμα εμπιστοσύνης στο εμβόλιο»

Με το εμβόλιο της ΑstraZeneca  πρόκειται να εμβολιαστούν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο θα εμβολιαστεί αύριο Πέμπτη στις 9:00 στο Εμβολιαστικό Κέντρο Έγκωμης με AstraZeneca. Ο Υπουργός Εξωτερικών λόγω απουσίας στο εξωτερικό θα εμβολιαστεί την Δευτέρα στις 09:00.

«Όλα τα μέλη του Υπ.Συμβουλίου που δεν έχουν ήδη εμβολιαστεί, θα εμβολιαστούν αύριο στις 9:00 στο εμβολιαστικο κέντρο Εγκωμης με Astra Zeneca δίδοντας έτσι μήνυμα εμπιστοσύνης για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Ο Υπ.Εξ λόγω απουσίας στο εξωτερικό θα εμβολιαστεί την Δευτέρα στις 09:00», ανέφερε ο κύριος Κούσιος στην ανάρτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE