Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι καψούρης – Έχει κάνει σεξουαλική πράξη… μόνος του»

Survivor: «Ο Σάκης Κατσούλης είναι καψούρης – Έχει κάνει σεξουαλική πράξη… μόνος του»

Την σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη εντός του Survivor και τι «δείχνουν» οι κινήσεις των κορμιών τους ανέλυσε η sex editor Ειρήνη Χειρδάρη στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

«Στη γλώσσα του σώματος… αγαπιούνται» ανέφερε αρχικά η κ. Χειρδάρη και πρόσθεσε: «Αν δείτε τον Σάκη, όταν μιλάει στη Μαριαλένα, όλο σκύβει, στη γλώσσα του σώματος αυτό σημαίνει ότι θες να τον αγκαλιάσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE