ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ραγδαίες εξελίξεις: Συγγενής των ηλικιωμένων τους σκότωσε! «Μίλησε» η βαλλιστική για το όπλο που έριξε τους πυροβολισμούς

Ραγδαίες εξελίξεις: Συγγενής των ηλικιωμένων τους σκότωσε! «Μίλησε» η βαλλιστική για το όπλο που έριξε τους πυροβολισμούς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το φρικτό διπλό φονικό που συγκλονίζει την Κύπρο εδώ και τρεις μέρες. Όπως σας αποκαλύψαμε σε προηγούμενο μας άρθρο μαρτυρία «κλειδί» έδεσε τα στοιχειά της υπόθεσης και οδήγησε την Αστυνομία στη σύλληψη δυο προσώπων, συγγενών του 74χρονου θύματος!

Η μαρτυρία η οποία φωτογράφιζε συγκεκριμένο πρόσωπο, αδελφότεκνου του 74χρονου θύματος, επιβεβαιώθηκε πριν από λίγα λεπτά αφού η εργαστηριακές εξετάσεις στους κάλυκες του όπλου, ταυτοποιήθηκαν με το υπηρεσιακό περίστροφο του αδελφού  του 32χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος υπηρετεί στο Tαμείο Θήρας.

Τα εντάλματα σύλληψης  θα εκδοθούν σε λίγο και αναμένεται να  εκτελεστούν εντός των επόμενων λεπτών, ενώ ήδη ο αδελφός του δράστη, πληροφορούμενος την εμπλοκή του στην υπόθεση, αφού το όπλο του ανήκει, κατευθύνεται οικιοθελώς στην Αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού.

Αναφορικά με το προφίλ του δράστη, πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα, παρακολουθείτο από γιατρούς, ενώ έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

-Μανιακός ο δολοφόνος του διπλού φονικού στην Πιτσιλιά –«Έραψε» με σφαίρες την άτυχη 78χρονη Κυριακή

-Εμβρόντητη η κοινή γνώμη αναμένει νεώτερα: Σε εξέλιξη η νεκροτομή στις σορούς των δυο ηλικιωμένων

-Αυτό είναι το ζευγάρι ηλικιωμένων που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο περβόλι του

-Φωτογραφία: Έβγαλαν τα πτώματα έξω από την παράγκα – Εξετάζουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της ΣΠΕ

-Αυτό είναι το ανεπιβεβαίωτο σενάριο που παίζει για τη δολοφονία των δύο ηλικιωμένων

-Σε κατάσταση ΣΟΚ οι κόρες των ηλικιωμένων – Την Κυριακή ήταν όλοι μαζί σε βάπτιση (ΦΩΤΟ)

 

Tags:

Τα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έκλεψε το όπλο του αδελφού του σκότωσε εν ψυχρώ τους δυο θείους του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top