Στην δημοσιότητα το νέο διάταγμα που του Υπουργείου Υγείας - Λύνει όλες τις απορίες

Στην δημοσιότητα το νέο διάταγμα που του Υπουργείου Υγείας - Λύνει όλες τις απορίες

Στην επίσημη σελίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσιεύθηκε το νέο διάταγμα που θα είναι σε ισχύ από την Δευτέρα 26/03.

Στο τελικό διάταγμα προβλέπεται αύξηση των γραπτών μηνυμάτων σε δύο ανά άτομο μόνο για την ημέρα του Πάσχα, 2 Μαΐου. Επίσης περιλαμβάνονται οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από την Προεδρία της Δημοκρατίας, σχετικά με την παρουσία πιστών στους χώρους θρησκευτικής λατρείας τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακόμη, προνοείται η μετακίνηση για μεταφορά οπλίτη από και προς το στρατόπεδο χωρίς την αποστολή γραπτού μηνύματος με την παρουσίαση αποδεικτικού στοιχείου.

Δείτε το ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE