Στην δημοσιότητα το νέο διάταγμα που του Υπουργείου Υγείας - Λύνει όλες τις απορίες

Στην δημοσιότητα το νέο διάταγμα που του Υπουργείου Υγείας - Λύνει όλες τις απορίες

Στην επίσημη σελίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσιεύθηκε το νέο διάταγμα που θα είναι σε ισχύ από την Δευτέρα 26/03.

Στο τελικό διάταγμα προβλέπεται αύξηση των γραπτών μηνυμάτων σε δύο ανά άτομο μόνο για την ημέρα του Πάσχα, 2 Μαΐου. Επίσης περιλαμβάνονται οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από την Προεδρία της Δημοκρατίας, σχετικά με την παρουσία πιστών στους χώρους θρησκευτικής λατρείας τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακόμη, προνοείται η μετακίνηση για μεταφορά οπλίτη από και προς το στρατόπεδο χωρίς την αποστολή γραπτού μηνύματος με την παρουσίαση αποδεικτικού στοιχείου.

Δείτε το ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE