LIFESTYLE

Σεναριογράφος κυπριακών παραγωγών εμπνέεται από τα καλογυμνασμένα μπούτια!

Σεναριογράφος κυπριακών παραγωγών εμπνέεται από τα καλογυμνασμένα μπούτια!

Οι σειρές του παρακολουθούνται με μανία σε Κύπρο και Ελλάδα, και αρκετές φορές διερωτηθήκαμε από που να αντλεί έμπνευση το παληκάρι... Και ήρθε να μας λύσει την απορία μας με τη χθεσινοβραδινή του δημοσίευση.

Ο δημιουργός των «Όνειρο Ήταν», «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» και πολλών άλλων σειρών χθες βράδυ με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αποκάλυψε την πηγή της έμπνευσής του.

Προφανώς ο Κώστας Βαζάκας βρισκόταν σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί και μια γυναικεία παρουσία με αποκαλυπτική αμφίεση και τσακπινογραρλιαγιαρικό λίκνισμα ήταν αρκετή για να του αποσπάσει την προσοχή και να τον ταξιδέψει σε παράξενα μονοπάτια του μυαλού.

Παρακολουθώντας το παρακάτω απόσπασμα μπορείτε με βεβαιότητα να διαπιστώσετε ότι ο Κώστας Βαζάκας είναι λάτρης του ωραίου φύλου και ουδείς μπορεί να τον κατηγορήσει γι αυτό…

Όπως βλέπετε τα likes που απέσπασε το συγκεκριμένο post ανέρχονται σε εκατοντάδες, οπόταν φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος που εμπνέεται από τα καλογυμνασμένα μπούτια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top