Σε άλλο ιερό Ναό η κηδεία του Βάσου Λυσσαρίδη- 'Συνυπολογίζοντας το πλήθος του κόσμου που θα μαζευτεί...'

Σε άλλο ιερό Ναό η κηδεία του Βάσου Λυσσαρίδη- 'Συνυπολογίζοντας το πλήθος του κόσμου που θα μαζευτεί...'

Ανακοίνωση Τύπου αναφορικά με την αλλαγή εκκλησίας για την κηδεία Επίτιμου Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρα Βάσου Λυσσαρίδη εξέδωσε το κόμμα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η κηδεία του Επίτιμου Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρα Βάσου Λυσσαρίδη θα τελεστεί την Τετάρτη 5 Μαΐου η ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο

Αναφορικά με την κηδεία του Επίτιμου Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ και πρώην Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρα Βάσου Λυσσαρίδη, μετά από σοβαρή μελέτη του πρωτοκόλλου και των μέτρων της πανδημίας, και συνυπολογίζοντας το πλήθος του κόσμου που θα μαζευτεί στον προαύλιο χώρο, κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή του χώρου τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η κηδεία να τελεστεί την Τετάρτη 5 Μαΐου η ώρα 11.00 π.μ. στον Ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο (και όχι στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί) στην παρουσία του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Της εξοδίου ακολουθίας θα προστεί η Α.Μ. Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος Β΄.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE