ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Έτσι θα περάσει το φετινό Πάσχα – Με αυτά τα άτομα θα συνευρεθεί στο Κυριακάτικο τραπέζι

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Έτσι θα περάσει το φετινό Πάσχα – Με αυτά τα άτομα θα συνευρεθεί στο Κυριακάτικο τραπέζι

Για το πώς θα περάσει το φετινό Πάσχα, μίλησε στο ThemaOnline, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας, Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με το όσα είπε ο Δρ. Καραγιάννης στην ιστοσελίδα μας, την Κυριακή του Πάσχα θα την περάσει στο σπίτι του στον Πρωταρά, μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειας του.

Όπως μας ανέφερε θα είναι 8 άτομα, όσοι μένουν στο σπίτι του, και το μόνο επιπλέον άτομο για εκείνη την μέρα θα είναι η πεθερά του.

Παράλληλα, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας, θέλησε να στείλει έκκληση προς στους πολίτες να προσέξουν με ποιους θα συνευρεθούν τις επόμενες μέρες, ενώ παράλληλα είπε να προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε σε εξωτερικούς χώρους.

«Αν διακινηθούμε για εκκλησία, να να φοράμε τις μάσκες μας και να κρατάμε αποστάσεις», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Έκτακτα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό: Μέχρι €2.500 αποζημίωση ανά ζώο - Ολες οι λεπτομέρειες

Η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου ανακοίνωσε το νέο πλαίσιο στήριξης για τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, έπειτα από συμφωνία με τις αγροτικές οργανώσεις και τους εκπροσώπους του κλάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE