ΕΛΛΑΔΑ

Τρομακτική εξέλιξη στην υπόθεση της Άννυ! Ενδείξεις ακόμα και για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Τρομακτική εξέλιξη στην υπόθεση της Άννυ! Ενδείξεις ακόμα και για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Το χειρότερο σενάριο για το χαμό της μικρής Άννυ, αλλά και το φρικιαστικό μηχανισμό εξαφάνισης που έβαλε σε εφαρμογή ο ίδιος της ο πατέρας, εξετάζουν πλέον τόσο οι Ανακριτικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές, καθώς πληθαίνουν φήμες, αλλά και ενδείξεις ακόμα και για σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά την διάρκεια της ανάκρισης του “πα-τέρα” της Άννυ από τους αστυνομικούς, παρακολουθούσε αθέατος τις αντιδράσεις του δράστη, ειδικός ψυχίατρος ειδικευμένος σε φρικιαστικά εγκλήματα κατά συρροήν δολοφόνων, αλλά και παιδόφιλων με δολοφονικά ένστικτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ειδικευμένος σε ειδεχθή εγκλήματα ψυχίατρος, αμέσως μετά την ομολογία του δράστη και τα όσα φρικιαστικά ανέφερε και μάλιστα με ιδιαίτερη ψυχραιμία στους Αστυνομικούς ανακριτές, εξέφρασε ένα σοβαρό ερώτημα και παράλληλα μια επιστημονική διαπίστωση.

Είπε λοιπόν στους αστυνομικούς ο ψυχίατρος, πως η σπουδή του δράστη να εξαφανίσει και το παραμικρό ίχνος του ίδιου του σπλάχνου του, δείχνει μεγάλη ενοχή, όχι για το τεμαχισμό του πτώματος, αλλά για το μηχανισμό θανάτου: “Ίσως το παιδί να βρήκε έναν φρικτό και ειδεχθή θάνατο, είτε ακόμα και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα ή από άλλο άτομο και μάλιστα εν γνώσει του 27χρονου”.

Μάλιστα, συνεχίζοντας το σκεπτικό του ο επιστήμονας είχε πει ότι ίσως ο δράστης προέβη στις ενέργειες τεμαχισμού και ενώ το κοριτσάκι είχε θανατωθεί, προκειμένου κανείς και ποτέ να μην δει το πτώμα και να διαπιστωθεί έτσι, είτε ο ιδιαίτερα βίαιος θάνατος, είτε η σεξουαλική κακοποίηση του άτυχου παιδιού.

Πρόκειται για μια επιστημονική άποψη που συνάδει με την λογική, καθώς το ερώτημα που έθεσαν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί για την δολοφονία και κυρίως για το λεπτομερή μηχανισμό εξαφάνισης του 4χρονου αγγελουδιού, δεν βρήκε μια πειστική απάντηση που να έχει έστω και επιδερμική σχέση με την λογική.

Ο συγκεκριμένος 'Ελληνας επιστήμονας που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς από την ΕΛ.ΑΣ και για άλλα ειδεχθή εγκλήματα, ενώ έχει προσφέρει την επιστημονική του εμπειρία και σε αστυνομίες Ευρωπαϊκών κρατών.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κλήθηκε αρχικά από Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από την πρώτη κατάθεση του Σάββα, τότε δηλαδή που άλλαζε τα λεγόμενα του σαν τα πουκάμισα.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο ψυχίατρος είπε πως ένα πρόχειρο προφίλ που έκανε στον 27χρονο, πριν αυτός ομολογήσει, είχε συγκεντρώσει ορισμένα χαρακτηριστικά παιδόφιλου, χωρίς όμως να θεωρεί πως το προφίλ ήταν σωστό, αφού τα λεγόμενα του δράστη άλλαζαν από στιγμή σε στιγμή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top