Κύπριος τραγουδιστής: «Κόλλησα 2 φορές κορωνοϊό» - ΒΙΝΤΕΟ

Κύπριος τραγουδιστής: «Κόλλησα 2 φορές κορωνοϊό» - ΒΙΝΤΕΟ

Δυο φορές κόλλησε κορωνοϊό Κύπριος τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.


Ο λόγος για τον Ερμογένη Σκιτίνη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»

Όπως χαρακτηριστικά είπε την πρώτη φορά ήταν επαφή κρούσματος και όταν έχασε την μυρωδιά του έμεινε σε καραντίνα, ενώ την δεύτερη φορά είχε πυρετό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.