Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε on air αν είχε παρενέργειες από το εμβόλιο που έκανε κατά του κορωνοϊου - ΒΙΝΤΕΟ

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε on air αν είχε παρενέργειες από το εμβόλιο που έκανε κατά του κορωνοϊου - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα Δευτέρα, η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της “T-Live” αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε και για τη δική της εμπειρία, καθώς την Παρασκευή το βράδυ έκανε το εμβόλιο της Moderna στο εμβολιαστικό κέντρο Αμαρουσίου.

Έτσι λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε αν είχε κάποιες παρενέργειες.«Δεν κατάλαβα τίποτα. Και δεν εννοώ το τσίμπημα του εμβολίου” τόνισε. “Δεν έκανα πυρετό, δεν ένιωσα κόπωση, δεν ένιωσα τάση για εμετό, δεν ένιωσα τίποτα. Το μόνο που ένιωσα την ίδια μέρα και την επόμενη ήταν ένας πόνος στο αριστερό χέρι αλλά δεν ήταν κάτι μη διαχειρίσιμο. Δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια.

Όσον αφορά τη διαδικασία του εμβολιασμού. Έμεινα έκπληκτη. Συγχαρητήρια στον ελληνικό στρατό. Είμασταν 50 άτομα και λέω “ωχ θα περιμένουμε”. Με το που μπήκαμε μας λένε καθίστε στις καρέκλες. Με το που καθόμαστε μας λένε πηγαίνετε κάτω να εμβολιαστείτε. Δεν υπάρχει ο τρόπος λειτουργίας. Με πόση ευγένεια σχολαστικότητα και τάξη, λειτουργεί όλο το σύστημα», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE