Ετοιμαζόταν για διάρρηξη και τον έπιασαν - Στο κελί 30χρονος στην Πάφο

Ετοιμαζόταν για διάρρηξη και τον έπιασαν - Στο κελί 30χρονος στην Πάφο

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, μετέβησαν λίγο πριν τις εννέα χθες Πέμπτη 20 Μαϊου βράδυ σε οικία (απουσίαζαν οι ένοικοι) στην Πάφο, μετά από πληροφορία για πιθανή διάρρηξη.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, πλησίον της εν λόγω οικίας, εντόπισαν άντρα ηλικίας 30 ετών, να κινείται ύποπτα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 30χρονου, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία όπως κλειδιά, μαχαιράκια, κατσαβίδια, πένσες κ.ά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, νωρίτερα στην ίδια οδό είχε καταγγελθεί από πολίτη, ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του, από την οποία έκλεψαν μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα αξίας 700 ευρώ περίπου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα εναντίον του 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE