Πολίτες παραβίαζαν τα διατάγματα χορεύοντας σε μπαρ - Βαρύ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Πολίτες παραβίαζαν τα διατάγματα χορεύοντας σε μπαρ - Βαρύ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Σε 24 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν 5.197 έλεγχοι σε όλη την Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.337 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, στην Λεμεσό διενεργήθηκαν 728 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στη Λάρνακα διενεργήθηκαν 564 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών και στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.051 έλεγχοι με 8 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού.

Όσον αφορά την Πάφο, καταγγέλθηκε ιδιοκτήτης υποστατικού (σ.σ. μπαρ), αφού οι θαμώνες χόρευαν παραβιάζοντας τα σχετικά διατάγματα. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ. 
 
Στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 588 έλεγχοι με μια καταγγελία πολίτη, στην Μόρφου διενεργήθηκαν 441 ελέγχους χωρίς καταγγελίες, ενώ προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών από 483 ελέγχους του Τμήματος Τροχαίας.
 
Τέλος στα αεροδρόμια και στα λιμάνια διενεργήθηκαν 43 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE