Νιγηρία: Πλεούμενο με 160 επιβάτες βυθίστηκε -Πάνω από 100 αγνοούνται

Νιγηρία: Πλεούμενο με 160 επιβάτες βυθίστηκε -Πάνω από 100 αγνοούνται

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι αγνοούνται μετά τη βύθιση υπερφορτωμένου πλεούμενου με 160 επιβάτες στον Νίγηρα ποταμό, στη βορειοδυτική Νιγηρία, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.

«Το πλεούμενο μετέφερε περίπου 160 επιβάτες. Έσπασε στα δύο και βυθίστηκε με όλους όσους επέβαιναν σε αυτό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματούχος της κομητείας Νγκάσκι, στην Πολιτεία Κεμπί, Αμπντολάχι Μπουχάρι Γουάρα.

 «Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά μόνο 22 επιζώντες και ένα πτώμα έχουν ανασυρθεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE