ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Byte Digital Agency: Ο ισχυρός παίκτης της κυπριακής digital πραγματικότητας!

Byte Digital Agency: Ο ισχυρός παίκτης της κυπριακής digital πραγματικότητας!

Η Byte Digital ανεβάζει στροφές και βάζει τον πήχη πολύ ψηλά στο κυπριακό social media σκηνικό. Απόδειξη; Τα τελευταία projects σημαντικών brands, τα οποία ανέλαβε το γραφείο στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία!

“Idea is King”! Αυτό είναι το μότο της ομάδας και αυτή τη νοοτροπία μεταφέρει καθημερινά και στους συνεργάτες της! Η παρουσία και η επικοινωνία της Toyota Cyprus στο facebook είναι παράδειγμα προς μίμηση για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται μια μάρκα στα social media, η μαγική συνταγή της Byte φαίνεται πως «έπιασε» τόπο και κερδίζει καθημερινά νέους fans για το brand, κάνοντας την επικοινωνία πελάτη-εταιρείας... παιχνίδι! Το νέο app της Toyota Cyprus, “Τυχερή θέση parking”, είναι σχεδόν… εθιστικό, κακά τα ψέματα, λίγη εξάσκηση στο θέμα όλοι τη χρειαζόμασταν! Και να ‘ταν μόνο αυτό. Η Byte, πιάνοντας το vibe της εποχής, κατάφερε να... «αναθερμάνει» την επαφή του, παγωμένου κατά τα άλλα, έτοιμου καφέ Mr. Brown, κάνοντας όλο τον κόσμο να αναρωτιέται... «Ήντα τζιαρούς εφτάσαμεν»;  Μια καμπάνια κομμένη-ραμμένη στα μέτρα των social media και εις άπταιστην... κυπριακήν!

Το τελευταίο διάστημα, όλοι μιλούσαν για το δάσος του Κύκκου, προσπαθώντας να το «εντοπίσουν», μέσα στην πόλη. 1600 και πλέον συμμετοχές και 13 νικητές μετά, όχι μόνο το «ανακαλύψαμε» αλλά μάθαμε και από πρώτο χέρι, πόσο ταλέντο έχει η Κύπρος στη φωτογραφία. Η κριτική επιτροπή χρειάστηκε αρκετά λίτρα φυσικού νερού πηγής «Κύκκος» μέχρι να πάρει τις τελικές της αποφάσεις. Ταυτόχρονα, μάθαμε τι κάνει το νησί να ξυπνά κάθε μέρα τέλεια, μέσα απ’ το facebook app των Χυμών «Λανίτη». Είτε αυτό είναι ένα φιλί είτε το χαμόγελο του «σουπερ ήρωα» που βλέπεις το πρωί, η διαδικτυακή Κύπρος  είναι σε mood… «Καλημέρα... τέλεια»!

Τέλος, εδώ και λίγες εβδομάδες η #TeamByte είναι πλέον φανατική μπιροφάν και αγαπάει Βέλγιο, συγκεκριμένα εδώ και λίγες μέρες το ψυγείο του γραφείου έχει γεμίσει με Stella Artois, την επικοινωνία της οποίας έχει πάρει στα –δυνατά- χέρια της, η Byte Digital!

Με λίγα λόγια, η Byte είναι ο παίκτης που θες να έχεις στην ομάδα σου, αν επιδιώκεις να κερδίσεις τον αγώνα. Δεν γίνεται, κάποιος πρέπει να σκοράρει!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top