Αποφάνθηκαν οι Εισαγγελείς: Δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα

Αποφάνθηκαν οι Εισαγγελείς: Δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα

Λήξασα θεωρείται από την αστυνομία η υπόθεση για διερεύνηση των καταγγελιών του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα,Ρίκκου Ερωτοκρίτου εις βάρος του Γενικού Εισαγγελέα,Κώστα Κληρίδη αφού οι Εισαγγελείς αποφάσισαν ότι δεν στοιχειοθετείται οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα εναντίον του.

Σε ανακοίνωση της αργά το απόγευμα της Παρασκευής, η αστυνομία  αναφέρει ότι «στις 14.5.2015 ο φάκελος της υπόθεσης που αφορά τις καταγγελίες του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας κ. Ρίκκου Ερωτοκρίτου, διαβιβάστηκε στη Νομική Υπηρεσία, επειδή οι ανακρίσεις είχαν φτάσει σε σημείο που κρίθηκε αναγκαία η παροχή νομικών συμβουλών / οδηγιών. Ως εκ τούτου ζητήθηκαν οδηγίες ως προς τον παραπέρα χειρισμό της υπόθεσης.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Εισαγγελέας: H έρευνα κατέληξε στο εξ΄αρχής αναμενόμενο και αυτονόητο εύρημα

Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης ότι «στις 15.5.2015 ο φάκελος της υπόθεσης επιστράφηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας με τις οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με το σχετικό σημείωμα που βρίσκεται εντός του φακέλου, η υπόθεση μελετήθηκε από ομάδα Εισαγγελέων της Νομικής Υπηρεσίας, κατόπιν οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας. Στο σημείωμα, οι Εισαγγελείς καταλήγουν ομόφωνα ότι δε στοιχειοθετείται οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα και δίδονται οδηγίες όπως ο φάκελος αρχειοθετηθεί.»  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE