ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέρμα η «βίζα» για τις διελεύσεις στα οδοφράγματα μεταδίδουν τα κατεχόμενα

Τέρμα η «βίζα» για τις διελεύσεις στα οδοφράγματα μεταδίδουν τα κατεχόμενα

Οι διελεύσεις από σήμερα σε όλα τα οδοφράγματα μεταξύ κατεχόμενων και ελεύθερων περιοχών γίνεται χωρίς την έκδοση της “βίζας” που ίσχυε μέχρι χθες στα σημεία ελέγχου των Τ/κ.

Όπως μεταδίδεται από το “τ/κ πρακτορείο ειδήσεων” ούτε “βίζα”, ούτε “σφραγίδα” χρειάζονται πλέον για τις διελεύσεις. Όσοι περνούν από τη μια πλευρά στην άλλη, προστίθεται, δείχνουν την ταυτότητά τους στον επι καθήκοντι υπάλληλο και γίνεται η καταγραφή. Αυτό αφορά τους πεζούς αλλά και όλους όσοι χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους.

Σημειώνεται ότι το μέτρο ανακοινώθηκε χθες μετά την πρώτη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

Σε ανακοίνωση του “υπουργείου” εσωτερικών αναφέρεται ότι για το σκοπό αυτό είχε γίνει μια δοκιμή στα οδοφράγματα χθες για 15 λεπτά και η εφαρμογή ξεκίνησε σήμερα (από τα μεσάνυχτα).

Τόσο το τ/κ “πρακτορείο” όσο και άλλα τ/κ ΜΜΕ δημοσιεύουν σήμερα φωτογραφίες από τα οδοφράγματα όπου φαίνεται πως δεν χρειάζεται η έκδοση “βίζας”, παρά η επίδειξη ταυτότητας και για τους οδηγούς αυτοκινήτων δεν χρειάζεται να κατεβούν πλέον από τα οχήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top