Διαβεβαίωση βουλευτών και εκλογή Προέδρου στην ατζέντα της 1ης Ολομέλειας Βουλής

Διαβεβαίωση βουλευτών και εκλογή Προέδρου στην ατζέντα της 1ης Ολομέλειας Βουλής

Τη νενομισμένη διαβεβαίωση των εκλεγέντων βουλευτών και την εκλογή του Προέδρου της Βουλής περιλαμβάνει η ατζέντα της Ολομέλειας του σώματος που θα συνέλθει στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, στην πρώτη της συνεδρία με τη νέα της σύνθεση, όπως προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει πως κατά τη συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο, θα δοθεί η νενομισμένη διαβεβαίωση των βουλευτών και θα ακολουθήσει η εκλογή Προέδρου του Σώματος.

Με τη λήξη της συνεδρίας, προστίθεται, ο νέος Πρόεδρος του Σώματος θα δεχθεί τα συγχαρητήρια των κοινοβουλευτικών ομάδων και ακολούθως θα μεταβεί στο κτίριο της Βουλής, όπου θα συναντηθεί με τον απερχόμενο Πρόεδρο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE