Διαβεβαίωση βουλευτών και εκλογή Προέδρου στην ατζέντα της 1ης Ολομέλειας Βουλής

Διαβεβαίωση βουλευτών και εκλογή Προέδρου στην ατζέντα της 1ης Ολομέλειας Βουλής

Τη νενομισμένη διαβεβαίωση των εκλεγέντων βουλευτών και την εκλογή του Προέδρου της Βουλής περιλαμβάνει η ατζέντα της Ολομέλειας του σώματος που θα συνέλθει στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, στην πρώτη της συνεδρία με τη νέα της σύνθεση, όπως προέκυψε από τις βουλευτικές εκλογές της 30ης Μαΐου.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει πως κατά τη συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο, θα δοθεί η νενομισμένη διαβεβαίωση των βουλευτών και θα ακολουθήσει η εκλογή Προέδρου του Σώματος.

Με τη λήξη της συνεδρίας, προστίθεται, ο νέος Πρόεδρος του Σώματος θα δεχθεί τα συγχαρητήρια των κοινοβουλευτικών ομάδων και ακολούθως θα μεταβεί στο κτίριο της Βουλής, όπου θα συναντηθεί με τον απερχόμενο Πρόεδρο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.