LIFESTYLE

Αποκάλυψη: Σφαγή των Κύπριων απόψε στο «Τhe Voice»! Για όλα φταίει ο Stavento

Αποκάλυψη: Σφαγή των Κύπριων απόψε στο «Τhe Voice»! Για όλα φταίει ο Stavento

Ξεκινά απόψε ο τρίτος κύκλος του The Voice μετά τα Blind Auditions και την διαδικασία των Battles,αφού στις 21:15 θα δούμε το πρώτο live του διαγωνιστικού σόου.

Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν είναι καλά για τους Κύπριους τραγουδιστές, αφού ήδη ξεκίνησε ο ακήρυχτος πόλεμος εναντίον τους. Δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση της παραγωγής αλλά και του Stavento που κυριολεκτικά τους έστειλε σαν πρόβατα στη σφαγή.

Ο κριτής του The Voice λοιπόν, έχει στην ομάδα του 10 τραγουδιστές, οι 4 από τους οποίους κατάγονται από την Κύπρο. Έτσι ο coach  τους χώρισε σε δυο ομάδες των 5 με δυο από αυτούς κάθε φορά να περνούν στο τρίτο live. Ένας από τη ψήφο του κοινού και ένας από επιλογή του Stavento μετά την ερμηνεία τους.

Nα το θεωρήσουμε σύμπτωση το γεγονός ότι ο κύριος αυτός,  βάλθηκε να εξολοθρεύσει τους Κύπριους διαγωνιζόμενους από το πρώτο κιόλας Live βάζοντας τους αντιμέτωπους και τους τέσσερις στο αποψινό επεισόδιο, ενώ είχε την ευχέρεια να τους χωρίσει σε δυο groups, όπως θα πρόσταζε και η κοινή λογική, ώστε κάποιοι να τραγουδήσουν σήμερα και κάποιοι την επόμενη Κυριακή; Μήπως υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από αυτό ώστε να μείνουν όσο το δυνατό λιγότεροι Κύπριοι για να διεκδικήσουν τη πρώτη θέση;

Η στάση αυτή του Μιχάλη Κουινέλη, δείχνει ότι όντως η Κύπρος δέχεται πόλεμο από την παραγωγή του σόου, αφού θα αναγκαστούν οι τέσσερις Κύπριοι, να φαγωθούν μεταξύ τους και να δώσουν σκληρή μάχη για τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στο επόμενο στάδιο. Ότι και να γίνει όμως τουλάχιστον δυο από αυτούς, θα αναγκαστούν απόψε να μπουν αντίο στο όνειρο τους για  διάκριση στο δεύτερο κύκλο του Voice.

Έτσι λοιπόν, οι συμπατριώτες μας τραγουδιστές απόψε χρειάζονται τη στήριξή μας ώστε να τους δώσουμε την ώθηση και να  αποβάλουν  το άγχος και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς όλοι τους αξίζουν να συνεχίσουν και διαθέτουν όλα τα φόντα ώστε να φτάσουν μέχρι το τέλος. 

Για την ιστορία οι τέσσερις Κύπριοι διαγωνιζόμενοι που θα «σφαχτούν» στο αποψινό live είναι ο Αγγλοκύπριος Αντρέας Φοξ, η Κατερίνα Καμπανέλλη, ο Αντρέας Μωυσεώς και η Έλενα Παπαπαναγιώτου.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top