LIFESTYLE

Tα έσπασε χθες βράδυ η Αριστοτέλους – Που και με ποιόν διασκέδασε

Tα έσπασε χθες βράδυ η Αριστοτέλους – Που και με ποιόν διασκέδασε

Σπάνια την βλέπουμε να κυκλοφορεί τα βράδια, όχι μόνο γιατί η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι εργασιομανής και δεν βρίσκει σχεδόν ποτέ χρόνο για τον εαυτό της, αλλά και γιατί η εθνική μας παρουσιάστρια, προτιμά όταν βγαίνει να επισκέπτεται χώρους στους οποίους εργάζονται φιλικά της πρόσωπα.

Είναι σπιτόγατα, δικαιολογημένα βέβαια αφού το κορίτσι μας εργάζεται «25 ώρες το 24ωρο», καθώς τελειομανής, έτσι στον λίγο προσωπικό χρόνο που της απομένει, η Αριστοτέλους προτιμά να χαλαρώνει στο σπίτι.

Χθες βράδυ όμως έκανε μία εξαίρεση, αφού πήρε τον καλό της φίλο Γιώργο Ερωτοκρίτου και αγαπημένο συνεργάτη της στην εκπομπή «Για Σένα», όπου παρουσιάζει τις νόστιμες συνταγές του και βγήκε για να ακούσει ένα άλλο καλό της φίλο.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με τον Γιώργο, απόλαυσαν χθες βράδυ την εμφάνιση του Σταύρου Κωνσταντίνου και της Τζιώρτζια Παναγή στο νυχτερινό μαγαζί του τραγουδιστή.

 

Στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν όμως και ο παρουσιαστής του παιχνιδιού του Mega «YOLO»,  Ευάγγελος Ευαγγέλου, μαζί με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του καναλιού, Τάσο Θεοδώρου.

 

Το κέφι άναψε, καθώς τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί με τον Σταύρο, ενώ  η παρουσιάστρια μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τα βλέμματα των θαμώνων του μαγαζιού. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top