Λεμεσός – Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Κύπρια ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες – Καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο

Λεμεσός – Επιχείρηση ΥΚΑΝ: Κύπρια ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες – Καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο

Μια Κύπρια και 2 αλλοδαποί συνελήφθησαν από τις Αρχές μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Τετάρτης, 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τα ξημερώματα η ΥΚΑΝ σε συνεργασία με το ΤΑΕ Λεμεσου προχώρησε σε συντονισμένες έρευνες σε έξι στόχους.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν τρία πιστόλια με πέραν των 120 σφαιρών, το χρηματικό ποσό των 78500 ευρώ και πέραν του ενάμιση κιλού της ναρκωτικής ουσίας «κρίσταλ» .

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τριών προσώπων, δυο αλλοδαπών με καταγωγή από την Συρία και μιας Κύπριας, ενώ την ίδια ώρα καταζητείται ακόμη ένας αλλοδαπός.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE