ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κλείδωσε» ο Αδάμου στο Υπ. Υγείας-Δεν υπολογίζει τις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ

«Κλείδωσε» ο Αδάμου στο Υπ. Υγείας-Δεν υπολογίζει τις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ

Στην “ηλεκτρική” καρέκλα του Υπουργού Υγείας θα καθίσει όπως όλα δείχνουν ο Αδάμος Αδάμου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline επετεύχθη συμφωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Παρότι το ΑΚΕΛ και ο ίδιος ο Άντρος Κυπριανού εξέφρασαν τη διαφωνία τους στο ενδεχόμενο Υπουργοποίησης του πρώην Προέδρου της Βουλής, ο ίδιος φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του, με μοναδικό στόχο, να συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση του συστήματος Υγείας.

Ως γιατρός έχει σαφή εικόνα γύρω από τα προβλήματα του Υπουργείου αλλά και τους τομείς που χρήζουν άμεσου -ειδικού- χειρισμού.

Η εικόνα της πανδημίας στη χώρα μας παρουσιάζει αισθητή βελτίωση, όμως η επιδημιολογική ομάδα προετοιμάζει τους πολίτες για το τέταρτο κύμα, που αναμένεται τον Σεπτέμβριο. Εκεί είναι που θα εστιάσει ο νέος Υπουργός Υγείας, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

«Όταν έχεις υπηρετήσει είκοσι χρόνια από τα έδρανα της βουλής και της ευρωβουλής, μπορεί να φεύγεις από το πολιτικό αξίωμα, αλλά από εκεί και πέρα είσαι ενεργός πολιτικά πολίτης. Από την Βουλή αποχωρώ τελεσίδικα, δεν μπορείς να πεις ότι φεύγω από την πολιτική», είχε δηλώσει μετά τη συνάντηση του με τον ΠτΔ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top