LIFESTYLE

Beach Ready: Τα Calvin Klein μαγιό που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην παραλία

Beach Ready: Τα Calvin Klein μαγιό που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στην παραλία

Οι υψηλές θερμοκρασίες μας κάνουν ήδη να ονειρευόμαστε αμμουδερές παραλίες και καταγάλανα νερά. Για να αρχίσουμε ωστόσο τις βουτιές χρειαζόμαστε και το απαραίτητο fashion item της σεζόν που δεν είναι άλλο από το μαγιό.

Στην επιχείρηση "αναζήτηση μαγιό” τα πράγματα κάνει ιδιαίτερα εύκολα η νέα swimwear κολεξιόν του brand Calvin Klein αφού περιλαμβάνει μαγιό για κάθε style.

Τα μαγιό Calvin Klein αντικατοπτρίζουν την αισθητική του brand αφού διακρίνονται για τις λιτές και καθαρές γραμμές τους. Διατίθενται σε μια πλούσια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει το λευκό, το μαύρο, το γκρι αλλά και το γαλάζιο.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ποιο Calvin Klein μαγιό ταιριάζει περισσότερο στο δικό σου στιλ.

Logo print μαγιό
Τα μοτίβα και τα prints φοβίζουν αρκετούς ακόμη και όταν πρόκειται για ένα swimwear item όπως το μαγιό. Αν υπάρχει όμως ένα μέρος όπου μπορείς να είσαι λίγο πιο τολμηρός από τι συνήθως αυτό είναι η παραλία. Το μαγιό με το 3D CK λογότυπο είναι ιδανικό για σένα που μέχρι στιγμής δεν αποχωριζόσουν το μίνιμαλ μαγιό σου άλλα φέτος θέλεις να ξεχωρίσεις.

 

Λευκό μαγιό
Περνάς λίγό χρόνο κολυμπώντας και περισσότερο χρόνο χαλαρώνοντας στην παραλία πάνω στην ξαπλώστρα σου; Τότε το λευκό μαγιό με τη logo print λωρίδα από τη νέα συλλογή Calvin Klein, είναι το ιδανικό για σένα αφού ενώ έχει όλα τα χαρακτηριστικά του μαγιό, το design του θυμίζει πολύ βερμούδα.

Το κλασσικό μαύρο μαγιό
Το διαχρονικό μαύρο μαγιό αναβαθμίζεται στην νέα συλλογή Calvin Klein με το λογοτύπο του brand. Ιδανικό για τους λάτρεις του μίνιμαλ στιλ!

 

Info: Η συλλογή CK Swimwear είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top