To MEGA πήγε για μπάσκετ… Δεν είχαν όλοι μέσον - Δείτε τα αποτελέσματα στη φωτογραφία!

To MEGA πήγε για μπάσκετ… Δεν είχαν όλοι μέσον - Δείτε τα αποτελέσματα στη φωτογραφία!

Αθλητική… εξόρμηση είχαν δημοσιογράφοι του Mega κι αφού ντύθηκαν με την κατάλληλη ενδυμασία, μπήκαν και στο ανάλογο mood και χωρίστηκαν σε ομάδες!

Φαίνεται όμως πως το μπάσκετ δεν είναι τόσο εύκολο άθλημα όσο ενδεχομένως να πίστευαν οι καλοί συνάδελφοι του μεγάλου καναλιού κι αυτό επιβεβαιώνεται από την φωτογραφία που βλέπουμε στο λογαριασμό της Νατάσας Ιωάννου στο Facebook.

Όπως καταλαβαίνουμε από τα σχόλια, η άτυχη wannabe καλαθοσφαιρίστρια ήταν η μάχιμη δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Ντίνα Κλεάνθους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιδιά του MEGA πέρασαν ένα όμορφο κι ευχάριστο απόγευμα, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι πως θα τολμήσουν να το επαναλάβουν. Νικητές ήταν αυτοί που είχαν Μέσον!

Ίσως το ρίξουν στο ping-pong την επόμενη φορά. Μια καλή επιλογή θα ήταν και το bowling λέμε τώρα εμείς οι… αθληταράδες, τρομάρα μας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE