To MEGA πήγε για μπάσκετ… Δεν είχαν όλοι μέσον - Δείτε τα αποτελέσματα στη φωτογραφία!

To MEGA πήγε για μπάσκετ… Δεν είχαν όλοι μέσον - Δείτε τα αποτελέσματα στη φωτογραφία!

Αθλητική… εξόρμηση είχαν δημοσιογράφοι του Mega κι αφού ντύθηκαν με την κατάλληλη ενδυμασία, μπήκαν και στο ανάλογο mood και χωρίστηκαν σε ομάδες!

Φαίνεται όμως πως το μπάσκετ δεν είναι τόσο εύκολο άθλημα όσο ενδεχομένως να πίστευαν οι καλοί συνάδελφοι του μεγάλου καναλιού κι αυτό επιβεβαιώνεται από την φωτογραφία που βλέπουμε στο λογαριασμό της Νατάσας Ιωάννου στο Facebook.

Όπως καταλαβαίνουμε από τα σχόλια, η άτυχη wannabe καλαθοσφαιρίστρια ήταν η μάχιμη δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, Ντίνα Κλεάνθους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιδιά του MEGA πέρασαν ένα όμορφο κι ευχάριστο απόγευμα, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι πως θα τολμήσουν να το επαναλάβουν. Νικητές ήταν αυτοί που είχαν Μέσον!

Ίσως το ρίξουν στο ping-pong την επόμενη φορά. Μια καλή επιλογή θα ήταν και το bowling λέμε τώρα εμείς οι… αθληταράδες, τρομάρα μας!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE