Αχ βρε Δεσποινάκι γλυκό! Πώς ευχήθηκε στην εκλεκτή της Κύπρια τραγουδίστρια καλή επιτυχία;

Αχ βρε Δεσποινάκι γλυκό! Πώς ευχήθηκε στην εκλεκτή της Κύπρια τραγουδίστρια καλή επιτυχία;

Μπορεί το «Voice 1» να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, αλλά η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει να είναι στο πλευρό της Μαρίας Έλενας Κυριάκου.

Η coach της τραγουδίστριας, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην τραγουδίστρια η οποία απόψε θα εμφανιστεί στον α΄ημιτελικό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το «One Last Breath».

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιά με τον Μιχάλη Κουινέλη και την Μαρία Έλενα Κυριάκου, η Δέσποινα Βανδή έγραψε:

βανδη.jpg

«Καλή επιτυχία στο αστέρι μας απόψε!»

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει η Μαρία Έλενα Κυριάκου, οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και συναντιούνται μια στο τόσο ώστε να πουν τα επαγγελματικά τους νέα.

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE