Εν αναμονή αποφάσεων αναβλήθηκε η υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου

Εν αναμονή αποφάσεων αναβλήθηκε η υπόθεση θανάτου του Θανάση Νικολάου

Από κοινού αποφάσισαν να αιτηθούν αναβολή της διαδικασίας ενώπιον του θανατικού ανακριτή, Νομική Υπηρεσία και οικογένεια του Θανάση Νικολάου, εν αναμονή περαιτέρω εξετάσεων και άλλων αποφάσεων που θα ληφθούν για το χειρισμό της υπόθεσης θανάτου του 26χρονου εθνοφρουρού, που στις 29 Σεπτεμβρίου 2005 εντοπίστηκε νεκρός στο γεφύρι της Άλασσας.

 
Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο από την εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας, αναμένεται να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου και πως σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο για περαιτέρω εξετάσεις επί των οστών του, από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, θα τεθεί σχετικό αίτημα στο δικαστήριο.
 
Η οικογένεια, που αναμένει ότι θα διαταχθεί ποινική έρευνα, ξεκαθάρισε πως θα ζητήσει όπως αυτή γίνει από ανεξάρτητους ανακριτές.
 
Η θανατική ανάκριση αναβλήθηκε για τις 4 Οκτωβρίου για περαιτέρω προγραμματισμό, ενώ μέχρι τότε η Νομική Υπηρεσία αναμένεται να αποφασίσει και να ανακοινώσει τα περαιτέρω βήματα γύρω από την υπόθεση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE